Slavlje umjetnosti Manuele Malvasija i službeno otvaranje Ciklusa ljetnih izložbi 31. Bolskog lita u Galeriji Doma kulture.

U nedjelju, 21. lipnja, na kalendarski početak ljeta, Centar za kulturu Bol organizirao je svečano zatvaranje izložbe Manuele Malvasija, pod nazivom „Zimska izložba“,a koja nije imala svoje svečano otvaranje iako je krasila zidove Doma kulture cijeli zimski period. Izložba će ostati otvorena do iduće nedjelje kada naša galerija prvi put predstavlja još jednu sumještanku i njene fotografije. U igri riječi i šalama oko zatvaranja i otvaranja izložbe i postave, najvažnija je ipak bila želja da se dogodi svečanost i druženje i slavlje posebne bolske umjetnice koja ja to itekako zaslužila.

Budući da je 21. lipnja i Svjetski dan glazbe, u galeriji su zapjevali bolski najbolji i najdraži pjevači – miješana ekipa iz zbora Čarčojak i klape Veras, sastavljena kao poklon posjetiteljima, Manueli i glazbi.

Osim pjesme i nadahnutog govora umjetnice Manuele, ravnateljica Centra najavila je ostale izložbi i događanja 31. Bolskog lita, a koji će u ovim posebnim oklonostima biti poznati po tjedan dana unaprijed, bez velikih najava za cijelo ljeto.

Vidimo se i dobrodošli.