Restoran organske prehrane “Biomania” u Bolu za mještane je od 3. rujna posve snizio cijene organskog kruha i obroka.Kompletna ponuda jela za mještane snižena je za 25 posto, dok će se organski kruh moći kupiti od 8 sati ujutro, baget za 6 kuna, a kruh okruglog oblika za 8 kuna.

Postajemo ono što jedemo i naše zdravlje i osjećaji neosporno su povezani s namirnicama koje unosimo u sebe. Sve više se ljudi okreće zdravoj i organskoj hrani. U bolskom restoranu “Biomania” na Rudini gosti mogu iskušati jela koja su pripremljena od namirnica organskog porijekla, bazirana na biljkama, bez aditiva i glutena, s posebnom pažnjom na energiju hrane i način pripravljanja.

Ideja nam je da se domaći ljudi upoznaju s našom ponudom. Osvjedočio sam se koliko hrana utječe na zdravlje i raspoloženje i kolike benefite zdravlju donosi organska hrana. Želja nam je da restoran radi 10 mjeseci godišnje, ne samo za vrijeme sezone

rekao je vlasnik Dario Kožul.

Bogatu ponudu “Biomanie” prepoznali su i turisti koji ostavljaju najbolje ocjene. Posebno su omiljena jela falafel, biljni namazi sa začinima, wokovi, njoke…Vegetarijanski i veganski omleti i palačinke traženi su primjerice kao jedan drugačiji zdravi doručak.

Nadalje, gostima se nude tople i hladne povrtne juhe, burgeri i salate, sokovi od svježeg voća, biljni čajevi i organska vina, čime je “Biomania” znatno obogatila gastro ponudu u Bolu i učinila ga jedinstvenim mjestom u Dalmaciji. Sezonsko, lokalno i organsko, obilježja su koja čine filozofiju prehrane ovog mjesta zanimljivih i zdravih zalogaja.

Pažnja se posebno posvećuje i kvaliteti vode, tako je voda koja se koristi i poslužuje pročišćena kroz Live Water tehnologiju.

U restoranu  “Biomania” vole jesti i poznati umjetnici i kreativci, pa je ovih dana tako u zdravim organskim obrocima uživala i naša cijenjena i uspješna čelistica Ana Rucner.