Čestitke DVD -u  BOL za odličnu organizaciju vatrogasnog natjecanja i sjajnu atmosferu u Bolu

Zabavom na rivi uz muziku uživo i odličan tamburaški sastav Colapis uspješno je završen VALLUM FEST – prvo vatrogasno natjecanje koje se održavalo u petak i subotu, 20. i 21. rujna 2019. u Bolu u organizaciji DVD-a Bol.

Prijavljene su bile muške i ženske ekipe, a odrađivalo se 5 različitih vježbi i to cijelo prijepodne u subotu na 5 različitih lokacija do kojih se dolazilo putem navigacijskih karti.  Vrhunac se ipak događao na bolskoj rivi i to već od 18 sati.  Nakon okupljanja sudionika održana je zabavna i poučna  prezentacija sportskih i vatrogasnih vještina djece i mladeži DVD-a Bol pod vodstvom voditelja projekta Mali vatrogasac –  Nikole Topalovića Čarlija koji je zablistao i kao voditelj za mikrofonom.  Nakon dječjeg programa uslijedilo je proglašenje pobjednika, dodjela medalja te prigodan domjenak za članove.

Uz pozdravne govore domaćina i organizatora, a koje su redom predstavljali: predsjednik DVD-a Bol Gorana Jekić, zapovjednik Stipe Marinković te Nikola Topalović Čarli, pročitani su svi rezultati i proglašeni pobjednici.

Medalje i pehare među ženskim ekipama dobile su:

  1. Operativno područje Brač
  2. DVD Marčana
  3. VZGZ – atrogasna zajednica grada Zagreba

Pobjednici u muškoj konkurenciji:

  1. DVD Jelsa
  2. GP Maribor
  3. DVD Supetar II

Uz odlično vrijeme i dobru posvjećenost, odlična organizacija i hvalevrijedni događaj završeni su odličnom atmosferom uz tamburaše.

Čestitke DVD-u Bol na odličnom prvom VALLUM FEST-u! Veselimo se budućima.