Nakon što su prošlu godinu sa svojim street-food konceptom na plaži Zlatni rat završili kao broj jedan restoran na Braču, ove godine su u centru Bola, na adresi Rudina 10, otvorili i bistro. Uz to što je hrana koju pripremaju organska, lokalna, biljnog porijekla, a povrh svega i sjajnog okusa, pridržavaju se i zero waste principa, kao i načela održivog razvoja. Tako na primjer, obroke za van dobiti ćete servirane u biorazgradivoj ambalaži, s drvenim priborom za jelo.

U proširenoj ponudi BioMania bistroa uz jela koja se serviraju na plaži Zlatni rat su i veganski burgeri, domaći njoki  (sjajni pesto od motara!), te od slijedećeg tjedna i ponuda doručka gdje će se naći omleti, palačinke, zobene kaše, smoothieji i još poneko iznenađenje. Do kraja tjedna radno vrijeme bistroa je svaki dan od 18h, a tokom slijedećeg tjedna kreću i sa jutarnjim radom od 9h do 13h od kada će u ponudi biti i prvi organski kruh i peciva na otoku Braču.

Važan dio principa održivosti je bliska suradnja i pomoć lokalnoj zajednici. BioMania će to činiti na razne načine od kojih je jedan i donacija postotka od prihoda udruzi Brački pupoljci.

Dragi boljani požurite jer posebno za vas, do kraja tjedna daju popust (20%). Pratite ih na društvenim mrežama te njihovoj web stranici www.biomania.hr

 

Biomania bistro