Izvor: Krizni stožer Brač

Na Braču nema zaraženih korona virusom, u samoizolaciji je od jučer 68 osoba i sve se nalaze pod nadzorom

Zabilježen je i jedan slučaj kršenja mjere samoizolacije po kojem je policija trenutno uredovala, prekršitelj je vraćen u samoizolaciju i prema njemu će biti poduzete propisane zakonske mjere.

Još jednom ponavljamo adresar svih općinskih i gradskih stožera Civilne zaštite nadležnih za izdavanje Propusnica za osobe izuzete iz Odluke nacionalnog Stožera civilne zaštite RH o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, potražite ih ovdje.

Napominjemo kako sve osobe kojima su propusnice izdane elektronskim putem iste mogu koristiti u elektroničkom obliku ( npr. držeći ih pohranjene na smartphoneu, tabletu i sl. ).

Još jednom objavljujemo i posebno pojašnjenje Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka za stočare, poljoprivrednike i ribare, možete ga pročitati ovdje a brački pčelari svoj naputak neka pročitaju ovdje.

STOŽERI CIVLNE ZAŠTITE SVIH NAŠIH OPĆINA I GRADA SUPETRA JOŠ JEDNOM POZIVAJU PUK OTOKA BRAČA NA ODGOVORNO PONAŠANJE I MOLE VAS DA NE PUTUJETE BEZ KRAJNJE POTREBE I DA SE PRIDRŽAVATE SVIH DO SADA DONESENIH MJERA STOŽERA CZ RH!