Izvor: Krizni stožer Brač

Na Braču nema zaraženih korona virusom, u samoizolaciji je od jucer 49 osoba i sve su pod stalnim nadzorom policije i liječnika.

Redovni nadzori koje provode ovlaštene osobe u gradskom i općinskim stožerima civilne zaštite kao i stalne kontrole policije na otoku potvrdile su kako se velika većina građana, firmi, poduzeća i ostalih pravnih osoba ponaša u skladu s uputama.

Nema kršenja epidemioloških mjera i stoga pozivamo sve naše otočane i sve ljude kojima je naš otok u u ovoj krizi postao drugi dom da izdrže u ovom režimu još nekoliko tjedana jer prema najavama nacionalnog Stožera civilne zaštite RH u borbi protiv epidemije upravo sada ulazimo u kritično važno razdoblje.

Zato vas još jednom pozivamo da maksimalno ograničite kretanje izvan svojih domova i ostanete kod kuće. Na taj način najbolje štitite sebe i sve one do kojih vam je stalo.

STOŽERI CIVLNE ZAŠTITE SVIH NAŠIH OPĆINA I GRADA SUPETRA JOŠ JEDNOM POZIVAJU PUK OTOKA BRAČA NA ODGOVORNO PONAŠANJE I MOLE VAS DA NE PUTUJETE BEZ KRAJNJE POTREBE I DA SE PRIDRŽAVATE SVIH DO SADA DONESENIH MJERA STOŽERA CZ RH!