Izvor: Krizni stožer Brač

Na Braču nema zaraženih korona virusom, u samoizolaciji je od jucer 35 osoba i sve su pod stalnim nadzorom policije i liječnika.

Ovlaštene osobe u gradskom i općinskim stožerima civilne zaštite i dalje će redovno provjeravati provođenje svih mjera zaštite i odluka nacionalnog Stožera civilne zaštite RH te upozoravati građane i pravne osobe o potrebi pridržavanja istih. Policija i dalje vrši redovne kontrole kretanja po otoku i u trajektnoj luci. Sve o načinu provođenja nadzora poštivanja Odluka nacionalnog Stožera CZ i mjera koje su na snazi pročitajte ovdje.

Izmjena u plovidbenom redu trajekata nema i isti možete pogledati ovdje.

I dalje molimo sve stanovnike otoka da se pridržavaju svih mjera iz Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta te za svaku potrebu izuzeća iz te mjere kontaktiraju svoje općinske stožere i na vrijeme ishode valjanu propusnicu, svi kontakti za izdavanje propusnica nalaze se ovdje a obrazac za podnošenje zahtjeva ovdje.

STOŽERI CIVLNE ZAŠTITE SVIH NAŠIH OPĆINA I GRADA SUPETRA JOŠ JEDNOM POZIVAJU PUK OTOKA BRAČA NA ODGOVORNO PONAŠANJE I MOLE VAS DA NE PUTUJETE BEZ KRAJNJE POTREBE I DA SE PRIDRŽAVATE SVIH DO SADA DONESENIH MJERA STOŽERA CZ RH!