U nastavku je dopis upućen tvrtkama, obrtima i pojedincima u vezi tradicionalnog organiziranog darivanja na Blagdan svetog Nikole u Bolu te molba za roditelje da na oglasnoj ploči ispred Općine provjere popis djece za darivanje ( popis će biti na općinskoj oglasnoj ploči od 9.11.2020.).

Detalji o programu i samoj dodjeli bit će poznati nekoliko dana ranije, a ovisit će naravno o epidemiološkoj situaciji i službenim mjerama, ali naći ćemo način da se sve obilježi i da djeca svakako dobiju svoje poklone.

Podsjećamo da će poklone dobiti sva djeca u Bolu od navršene prve godine života do 4. razreda OŠ. Poštom su poslani dopisi tvrtkama, obrtnicima i obiteljima za sudjelovanje u kupnji poklona kao što se već godinama radi u Bolu.

Na popisu su djeca  koja su rođena od 1.12.2019. godine.

U slučaju da je Vaše dijete greškom izostavljeno s popisa, molimo vas da isto prijavite na telefon broj 021/ 635-140 – računovodstvo,  najdalje do 1. 12. 2020.

 

Centar za kulturu Općine Bol

Vijeće za proslavu blagdana Sv. Nikole 2020.

 

Bol, 5. studenoga 2020.

Poduzećima i obrtnicima
s područja Općine Bol
– svima –

 

Poštovani,

Kao i prethodnih godina,  obilježavamo i ovog 6. prosinca u Bolu blagdan Sv. Nikole te na taj dan darujemo svu djecu u Bolu u dobi od jedne godine života do četvrtog razreda osnovne škole. Detalji o programu i samoj dodjeli bit će poznati nekoliko dana ranije, a ovisno o epidemiološkoj situaciji i službenim mjerama, ali naći ćemo način da se sve obilježi i da djeca svakako dobiju svoje poklone.

Svako će dijete dobiti paket u vrijednosti od najmanje 120,00 kuna pa Vas stoga molimo da prema broju osigurane djece u Vašem poduzeću ili obrtu, ali i privatno, uplatite taj minimalni iznos za poklone na dolje navedeni račun, ali i da prema svojim mogućnostima i želji dodatno pomognete ovu akciju darivanja i prigodni program koji ćemo imati u sklopu ovoga blagdana. Napominjemo da je Vaš novac namijenjen djeci i poklonima, a eventualni višak sredstava kojem se iskreno nadamo, bit će uplaćen na račun Udruge Brački pupoljci koja vam je već dobro poznata, a kojoj je naša pomoć prijeko potrebna. Napominjemo da i Općina Bol izdvaja sredstva za ovu lijepu tradiciju koja se godinama održala u Bolu.

U sklopu nadolazaćih blagdana, a vezano i za darivanje, u Bolu će se u prosincu stoga održati nekoliko programa za djecu i mještane, ove godine ovisno i o epidemiološkoj situaciji i službenim mjerama koje budu vrijedile narednih tjedana.

Svoj doprinos možete uplatiti na žiro račun

Centra za kulturu Općine Bol – s naznakom za Sv. Nikolu
HR9124070001100634329 – OTP banka
01 (poziv na broj)

Također Vas molimo da svoju uplatu izvršite u poslovnici FINA u Bolu radi kompletnog uvida u prihode i to najkasnije do 1. prosinca 2020. kako bismo na vrijeme naručili i platili darove za djecu.

Za sva moguća pitanja kontaktirajte nas na broj 635 140 – računovodstvo.

U ime bolske djece unaprijed Vam zahvaljujemo.

 

Centar za kulturu Općine Bol
Vijeće za proslavu Sv. Nikole 2020.