Priopćenje Općinskog Odbora HDZ Bol

Drage mještanke i mještani,

nedavno smo pokrenuli novi komunikacijski kanal koji smo razvijali s osobitom pažnjom, prije svega osluškujući vaše prijedloge i potrebe, a vodeći se željom za osiguravanjem još kvalitetnije komunikacije, razmjene relevantnih i korisnih informacija te informiranja javnosti.

Kvalitetna i profesionalna komunikacija te razmjena informacija i informiranje javnosti svakako su među stalnim prioritetima našeg novog vodstva Općinskog Odbora HDZ Bol, na čemu kontinuirano i predano radimo, a trenutne nas okolnosti motiviraju da budemo još angažiraniji u tim područjima.

Rezultat takvog angažmana je i ovaj naš novi komunikacijski kanal, za koji vjerujemo da će polučiti pozitivne rezultate te osigurati jednostavniji i kvalitetniji uvid u naše potrebne, korisne, ali i zanimljive informacije. 

Stoga vas ovim putem pozivamo da se upoznate s našom novom web stranicom kojoj možete pristupiti putem linka www.hdz-bol.eu.

Ujedno, koristimo priliku da vas pozovemo na aktivno sudjelovanje u stvaranju sadržaja i razmjeni informacija, pozivamo vas da budete slobodni dati prijedloge za unaprjeđenje te na taj način i osobno doprinesete kvalitetnijoj, otvorenoj i pozitivnoj komunikaciji.

Iskreno vjerujemo da će vam naša web stranica biti od koristi te da ćete pronaći sve informacije koje vas zanimaju, ali i najvažnije – da ćemo se kroz ovu platformu dodatno približiti svim našim članicama i članovima te ostalim mještankama i mještanima našeg Bola i Murvice.

Sve pohvale, primjedbe, ideje i ostale upite možete postaviti na našem e-mailu [email protected], a mi ćemo se potruditi dati kvalitetan i konkretan odgovor.

Srdačan pozdrav!
Ante Selak           
Predsjednik Općinskog Odbora HDZ Bol