29. studenoga održana je XI. sjednica općinskog vijeća.

Dnevni red sa sjednice dostupan je na službenim stranicama Općine Bol, a zapisnik će biti dostupan nakon što bude prihvaćen.

Zbog kratkog perioda između sjednica načelnik je rekao da će opširnije izvješće pripremiti na narednoj sjednici Općinskog vijeća koja je najavljena 12. prosinca 2017.

Dan je osvrt na službeno putovanje na Siciliju, uz komentar kako je ugostiteljska ponuda puno bolja i jeftinija nego kod nas, ali kako čistoćom i uređenjem znatno zaostaju za nama.

Vijećnicima je predložio proračun koji je najveći do sada, 24.8 milijuna kuna, te ih pozvao ako imaju ikakvih prijedloga i korekcija da dostave amandmane do 6.12.2017.

Najavio je početak radova u 2018. i to za 4 velika projekta -groblje prva faza, vatrogasni dom, uređenje parka kod staračkog doma te uređenje potkrovlja dječjeg vrtića.

Kazao je kako je proračun ozbiljno i pomno isplaniran te kako vjeruje da će svi građani biti zadovoljni količinom poslova koji su planirani kroz proračunska sredstva.

Također je najavljena reorganizacija sportskog društva u siječnju, u cilju podizanja kvalitete usluga za korisnike kao i zbog mogućnosti produženja turističke sezone organiziranjem raznih sportskih aktivnosti.