Izvor: Krizni stožer Brač

Predstavljamo vam stranicu za Online prodaju proizvoda domaćih OPG-ova, mesara i ribara uz brzu i jednostavnu registraciju oglasite sve vaše proizvode potpuno BESPLATNO.
OPG2Go je zamišljen da funkcionira na razini cijele Hrvatske.

Proizvođač jednostavnom formom unosi namirnice za prodaju njenu cijenu te minimalnu cijenu za narudžbu i dostavu. Kupac ima više filtera na stranici ovisno o vrsti namirnice (voće i povrće, meso, riba i morski plodovi) te odabir lokacije prodavača i područje dostave (Split, Supetar, Hvar,…).

Sve narudžbe su povezane za svakog proizvođača posebno tako da kupac ne može miješati stvari u košaricu od više proizvođača nego svaki proizvođač dobije zasebno svoju narudžbu.
Postoji više vrsta plačanja (kartično plačanje, paypal, gotovinsko,…) i više vrsta dostave (besplatna dostava, hp dostava,…)

Pošto se puno toga mijenja zbog situacije nastale radi pandemije Covid 19 nadamo se da će ovo biti jedna dobra ideja i usluga nastala u toj situaciji koja će uvelike olakšati kupnju i prodaju osnovnih životnih namirnica a i dati priliku malim proizvođačima da plasiraju svoje proizvode na tržište.

OPG2Go